BM Forces BV - Nieuwe naam

Belangrijke informatie
Title
Ga naar de inhoud
IT Connect is een handelsnaam van BM Forces B.V.

Zoals eerder vermeld zal er aan de service, dienstverlening en de gemaakte afspraken niet zoveel veranderen. Op sommige vlakken gaat alleen de werkwijze veranderen. We hebben voortaan te maken met openingtijden en de manier van het melden van storingen of het opgeven van wijzigingen gaat wat anders. Maar dat is ook het enige. Was u al klant voor 1 januari 2023 dan blijft zelfs de prijs voor u hetzelfde.

Als u per jaar betaald dan zult u de eerstvolgende factuur ontvangen van BM Forces B.V. op het moment dat u huidige termijn afloopt. De volgende factuur zal dan iets hoger zijn omdat het factuurbedrag vanaf 1 januari 2023 exclusief 21% btw zal worden verzonden. Betaald u maandelijk dan ontvangt u voor eind april een factuur over de periode 1 januari 2023 t/m 31 mei 2023. En ook deze factuur zal exclusief 21% BTW zijn.

Door administratieve drukte konden wij deze facturen niet eerder voor u versturen. Mocht dit voor u problemen opleveren of u heeft bezwaren dan mag u altijd met ons contact opnemen zodat wij met u naar een goede oplossing kunnen zoeken. Vanaf 1 juni 2023 zult u dan weer iedere maand een factuur ontvangen.

Sinds 1 januari 2023 zijn wij ook overgestapt naar een nieuw facturatiesysteem en gestopt met Mollie betaaldiensten waardoor u voortaan zelfstandig het factuurbedrag moet overmaken naar het rekeningnummer van BM Forces B.V. zoals op de factuur vermeld zal staan.

Uiteraard hebben wij ook een andere domeinnaam en Service & Helpdesk deze kunt u vinden de website van IT-Connects

Wij verzoeken u vriendelijk doch dringend de onderstaande gegevens te wijzigen in uw administratie. Dit zijn voortaan de nieuwe en dus juiste gegevens:
Bezoek adres
Graaf Janstraat 7
4931 HL Geertruidenberg

Correspondentie adres
Postbus 155
4940 AD Raamsdonksveer
Algemeen e-mailadres
info@bmforces.nl

E-mail voor administratie
administratie@bmforces.nl

Telefoon 0162-744120
Handelsregister 82815283

BTW-nummer
NL862614077B01

Bankrelatie ABN-AMRO
NL82ABNA0101484461
Uw website, hosting of onderhoud (ICT)

Door grote drukte, ontwikkelingen en deze verandering hebben sommige projecten wat vertraging opgelopen. Deze projecten zullen wij vanaf 24 april 2023 gaan inplannen en afwikkelen. Inmiddels hebben alle klanten waarover het gaat van ons de juiste links ontvangen waar ze hun bestanden naar toe kunnen oploaden. Mochten u nog geen link hebben ontvangen of u bent van mening dat ook uw project nog moet worden ingepland dan verzoeken wij u z.s.m. contact met ons op te nemen. Ons doel is om alle projecten voor 31 mei 2023 te hebben gerealiseerd waardoor alles weer op schema loopt.


Belangrijke informatie
© 2023. Stichting Twenty four Seven en BM Forces BV.
Deze website zal online blijven tot en met 31 mei 2023
Terug naar de inhoud