Reparatie - Conective

Ga naar de inhoud
Onderhoud & Reparatie
Het is erg belangrijk om uw computer “up to date” te houden. Onderhoud van computers wordt helaas veel vergeten.

Computerreparatie en onderhoud is gespecialiseerd werk. Laat dit dan ook uitvoeren door een computer monteur. Vaak wordt er hals over kop iemand ingeschakeld die denkt de computer reparatie te kunnen uitvoeren. Echter in de praktijk worden de problemen juist groter dan dat ze waren. De computer reparatie zal dan ook meer tijd in beslag gaan nemen en de ergernis vergroten. U maakt een goede keuze als u de computer reparatie laat uitvoeren door Conective.

Een aantal diensten die wij kunnen aanbieden zijn:

  • PC installatie service
  • Datarecovery
  • Preventief onderhoud
  • Back-ups maken
  • Hardware reparatie
  • Uw PC opschonen (APK)
  • Internet installeren
  • Occasion laptops & desktops
  • Verkoop computer/telefoon artikelen & accessoires

Het is erg belangrijk om uw computer “up to date” te houden. Onderhoud van computers wordt helaas veel vergeten. We zien vaak bij klanten die een pc storing of een trage computer melden, een behuizing vol met stof en soms nog meer.

Een uitleg van onze vakkundige monteur:

“Computer onderdelen worden vaak erg warm. Een processor wordt zelfs zo heet, dat deze zonder koeling binnen 10 seconden meer dan 90 graden is en kapot gaat! De ruimte in een computerkast is vaak erg beperkt. Ventilatoren op de heetste computeronderdelen koelen en brengen de lucht in de kast in beweging. Hierdoor wordt de hitte van het hete computeronderdeel getransporteerd door de hele kast heen. Vaak zorgt de ventilator van de computervoeding er voor dat die hete lucht uit de kast wordt geblazen. Maar stel je voor, je computer draait al wat jaartjes en langzaam begint zich steeds meer stof op te hopen.

De luchtcirculatie in de pc kast wordt dan minder, en de ventilatoren kunnen minder werken doordat deze soms door stof vastgelopen zijn. De oorzaak van veel computerproblemen zit in slecht onderhoud. Als een computer goed wordt onderhouden, zal deze minder snel (te) warm worden en ventilatoren kunnen op volle kracht blijven draaien. De levensduur wordt zo verlengd en sommige storingen zijn dan geheel te voorkomen!”

Ook wordt goede beveiligingssoftware vaak vergeten. Soms weet u waarschijnlijk niet wat uw kinderen met de computer uitspoken!
Een goed antivirus pakket is dan van groot belang. Wist u dat bijna 30% van trage computers wordt veroorzaakt door o.a. malware en virussen? De preventieve onderhoudsovereenkomst van ConectiveSupport voorziet in al deze wensen. Wij zorgen er voor dat uw computer minimaal jaarlijks wordt gecontroleerd door onze specialist. Hij bekijkt of alle updates netjes zijn geïnstalleerd, de status van uw beveiligingspakket wordt bekeken en overbodige programma’s worden opgeschoond.

Verder krijgt u bij onze preventieve onderhoudsovereenkomst een goed antiviruspakket en heeft u gratis 1 uur per jaar recht op hulp op afstand!
ICT | MULTIMEDIA | ORGANISATIE
© 2018 - Stichting Twenty-four Seven / Conective. Alle rechten voorbehouden.

Picto en/of beeldmerk
Terug naar de inhoud