ICT Diensten - Conective

Ga naar de inhoud
ICT DIENSTEN
"We leven in een digitaal tijdperk...................."


Zoals eerder aangegeven leven we in een digitaal tijdperk. Mensen maken steeds meer gebruik van het internet en websites worden steeds belangrijker.
Een website is voor een bedrijf een belangrijk medium. Een website is vaak uw eerste visitekaartje.

Veel ondernemingen weten niet waar ze moeten beginnen bij het “bouwen”of opzetten van een website. Wij van Conective begrijpen dit probleem en hebben voor u de oplossing! In overleg “bouwen” wij voor u uw website, geheel naar uw wensen.

Daarnaast bieden wij u de optie het beheer en onderhoud uit handen te geven.


Een aantal hoofdactiviteiten van Conective op het gebied van ICT nader uitgelegd:

Domeinregistratie

Wanneer u een website wilt beginnen, heeft u een domeinnaam nodig. De domeinnaam die u kiest, hangt vaak samen met het onderwerp van uw site. Conective kijkt samen met u naar een goede naam en zorgt voor de registratie van uw domeinnaam. Bij Conective heeft u de keuze uit meer dan 650+ extensies.

Webhosting

Om een website te maken, registreert men vaak een domeinnaam in combinatie met een hostingpakket. Bij Conective kunt u terecht voor al uw webhosting. Of het nu gaat om een kleine hobbywebsite of een bedrijfskritische webapplicatie, de webhosting pakketten van Conective zijn betrouwbaar en professioneel.

Door middel van onze pakketten heeft u altijd de beschikking over een hoogwaardige
hostingomgeving met veel mogelijkheden.

Regular Support Pakketten

Een website moet natuurlijk onderhouden worden. Hoe frequent dat nodig is kan variëren per website. Zo is voor de ene website een onderhoud om de twee maanden gewenst, terwijl voor een andere website het wekelijks zal zijn. Indien u hiervoor geen tijd en/of technische kennis heeft, zou het een optie kunnen zijn om iemand in te huren die dit voor u binnen uw bedrijf op zich neemt. U zou ook kosten kunnen besparen en bij Conective een “Regular Support Pakket” kunnen afnemen voor al uw websiteonderhoud.

Onze overige ICT Diensten

Bent u op zoek naar een ICT Dienst en staat deze niet op onze website.
Neem dan gerust contact met ons op.
ICT | MULTIMEDIA | ORGANISATIE
© 2018 - Stichting Twenty-four Seven / Conective. Alle rechten voorbehouden.

Picto en/of beeldmerk
Terug naar de inhoud