Foto`s en Video - Conective

Ga naar de inhoud
Foto & Video
Voor een film waar u echt iets aan heeft is een goed concept nodig. Dat is namelijk de fundering van uw productie.

Voor een film waar u echt iets aan heeft is een goed concept nodig. Dat is namelijk de fundering van uw productie. Conective
helpt u daarom graag bij het beantwoorden van enkele essentiële vragen die de leidraad zullen zijn voor de stappen die volgen. Conective heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Niet alleen van het eindproduct, maar tijdens de gehele productie.

Productie ontwikkeling
Enkele stappen waar wij ons op richten:

  • Wie is uw publiek?
  • Wat wilt u overbrengen op uw publiek?
  • Wat is het doel van uw productie?

Aan de hand van uw antwoorden op deze vragen kunnen wij een scenario voor uw film opstellen. Dit doen wij uiteraard in samenspraak, zodat u voor 100% achter het eindresultaat kunt staan. Samen zullen we kijken hoe we tot het beste eindresultaat kunnen komen.

Productie
Op basis van het scenario bereiden we de productie zo goed mogelijk voor. Op die manier gaan we zo efficiënt mogelijk om met de kostbare tijd en middelen. Conectivewerkt op locatie of in de studio met uiterst professionele apparatuur aan uw productie. Indien nodig is het mogelijk om voor uw productie speciale apparatuur in te huren. Al het beeldmateriaal wordt in HD – kwaliteit opgenomen en gemonteerd. Op deze manier garanderen wij voor uw productie de beste kwaliteit.

Montage
Na de opnames wordt al het beeldmateriaal zorgvuldig bekeken. Wij maken dan een selectie van de beste én mooiste fragmenten die wij vervolgens monteren. De montage van uw productie gebeurt geheel digitaal én in HD – kwaliteit. Hiervoor beschikt Conective over krachtige hard- en software. Voordat wij het definitieve eindproduct opleveren, krijgt u altijd de mogelijkheid om de montage te zien. Op basis hiervan kunnen we samen besluiten om nog eventuele aanpassingen te doen. Op deze manier weet u zeker dat u voor 100% achter het eindresultaat kunt staan. Of u uw eindproduct op DVD, op uw website of op Youtube/Vimeo wilt hebben; wij leveren het formaat waar u naar op zoek bent!

Hieronder de 3 laatste promo`s van ons onder onze oude naam Damenson.
Als u een website hebt of wil laten maken, wilt u daar natuurlijk graag foto’s op. Een foto zegt immers meer dan 1000 woorden. U gaat naar Google Images, zoekt op een afbeelding, download het en plaatst het op u website. Simpel toch?

Een afbeelding vinden is inderdaad niet zo moeilijk maar pas hier mee op! U zult niet de eerste zijn die een gepeperde rekening van een advocaat krijgt omdat u een afbeelding gebruikt waar rechten op zitten. Vaak bent u zich er niet eens van bewust maar u kunt dus niet zo maar afbeeldingen downloaden en op u website gebruiken.

Hoe kom ik dan aan afbeeldingen voor mijn website?

De mooiste foto’s zijn natuurlijk de foto’s die u zelf maakt of laat maken door een fotograaf. Maar helaas is dit niet voor iedereen haalbaar. Bij Conective is dit wel haalbaar. Wij kunnen voor u foto`s maken of opzoeken in onze databank. Conective heeft abonnementen bij diverse beeldbanken waardoor u altijd de juiste afbeeldingen heeft waarvoor keurig rechten worden betaald. Op deze manier heeft u dus achteraf nooit problemen. En ook deze optie is bij Conective betaalbaar.


Maak vrijblijvend een afspraak met ons.
Nadat wij met u, uw wensen hebben besproken kunnen wij een vrijblijvende offerte voor u maken.
Wij kunnen voor uw website dus ook altijd het beeld en fotomateriaal verzorgen!

ICT | MULTIMEDIA | ORGANISATIE
© 2018 - Stichting Twenty-four Seven / Conective. Alle rechten voorbehouden.

Picto en/of beeldmerk
Terug naar de inhoud