Entertainment - Conective

Logo
Ga naar de inhoud
Picto
Onze Diensten
Entertainment
Iedere artiest die een beetje wil meedoen in de grote entertainmentwereld heeft een aantal zaken nodig voordat het echte promoten kan beginnen.

Wat kan Conective bieden en welk voordeel is er voor artiesten?

Los van het feit over welke vorm van samenwerking een artiest met Conective zal aangaan, blijven de benodigdheden hetzelfde. Iedere artiest die een beetje wil meedoen in de grote entertainmentwereld heeft een aantal zaken nodig voordat het echte promoten kan beginnen. De artiest kan de werkzaamheden aan verschillende bedrijven uitbesteden, maar krijgt dan ook te maken met verschillende facturen. Bovendien zijn er verschillende afspraken en belangen in het spel. Het kan zijn dat de artiest al snel het overzicht kwijtraakt.

Samenwerken met Conective: wat zijn de voordelen voor de artiest?

Vaak hebben artiesten verschillende partijen waar ze zaken mee doen, meestal producers, tekstschrijvers, studio en een plugger. Dit kost over het algemeen veel geld en bovendien is het maar een deel van wat er nodig is. Om kosten te besparen worden website, foto’s en videoclips door een kennis van een kennis gemaakt. De artiest vergeet daarbij dat het belangrijk is dat álles professioneel aangepakt wordt.

Dagelijks zien wij onprofessionele websites, foto`s en videoclips voorbij komen van goede artiesten. Er is geen enkele originaliteit te vinden in de videoclips en de kwaliteit laat sterk te wensen over. Als zo’n clip viraal gaat over internet, zien toekomstige klanten dat natuurlijk ook. Als een artiest met mindere kwaliteit genoegen neemt, is dat zijn/haar eigen keuze. Maar artiesten die zichzelf echt professioneel willen presenteren en hun doelgroep willen verbreden, zouden er goed aan doen eens een gesprek aan te gaan met Conective.


Wij zijn dus geen boekingskantoor, maar meer een bedrijf wat onder de naam Conective dienstverlening voor artiesten kan aanbieden. Conective is een bedrijf met drie verschillende activiteiten die wij dagelijks combineren. Wij kunnen al deze verschillende activiteiten dus goed bundelen en inzetten, om artiesten de beste ondersteuning te bieden.

Hoe verloopt een samenwerkingstraject met Conective?

Heel belangrijk is een eerste afspraak tussen Conective en de artiest. Tijdens dit gesprek kunnen alle facetten van de samenwerking worden besproken. Op deze manier krijgt een artiest inzicht in de mogelijkheden en kan Conective exact horen waar de wensen liggen en wat er van Conective verwacht wordt.

In goed overleg maken we een plan van aanpak in het klad, dat wij vervolgens gaan uitwerken. Nog steeds is de artiest nergens toe verplicht.
Als de artiest ons definitieve plan van aanpak goedkeurt en met ons samen wil gaan werken, dan sluiten we een overeenkomst. In de overeenkomst vermelden we duidelijk alle afspraken. De overeenkomst wordt zowel door de artiest als door Conective ondertekend. Ook na het ondertekenen van de overeenkomst geldt nog steeds dat de artiest volledig controle heeft over zijn eigen carrière. Binnen Conective gaan vervolgens –afhankelijk van de gemaakte afspraken – een aantal mensen hard aan het werk.

Bij een totaalpakket houdt dat in dat er grafisch ontwerpers, webdesigners, fotografen, ICT-medewerkers en een cameraman bij elkaar komen om te werken aan een logo, huisstijl, website en promotiemateriaal; alles in dezelfde stijl en met een krachtige uitstraling. Uiteraard zal er voortdurend contact zijn met de artiest. Samen komen we tot een mooi en sterk eindresultaat. Indien er management afspraken worden gemaakt zal alles worden ondergebracht als totaalpakket bij Damenson Management.

ICT | MULTIMEDIA | ENTERTAINMENT
© 2018 - Conective. Alle rechten voorbehouden.
Picto en/of beeldmerk
Terug naar de inhoud