Datarecovery - Conective

Ga naar de inhoud
Datarecovery
"Al onze foto`s en films zijn gelukkig weer gered"

Dataverlies kan een groot probleem zijn. Een probleem dat vraagt om een oplossing: data recovery. En dan het liefst zo professioneel mogelijk. Uw verloren gewaande data kunnen immers vertrouwelijk of heel waardevol zijn. Voor u als persoon of voor uw bedrijf. Dataverlies kan een enorme kostenpost zijn en voor heel wat hoofdbrekens zorgen. Data recovery is dé oplossing. Conective is Erkend Datarecovery Service Partner van Stellar® Data recovery.

Conective is Erkend Partner van Stellar Data Recovery


Wat kunnen wij  als partner voor u doen?

  • u helpen met het stellen van een juiste pre-diagnose. Soms ligt een probleem niet bij de datadrager (harde schijf, SSD, microchip) maar heeft het een andere oorzaak. Soms kan met speciale non-intrusive data recovery software uw verloren data teruggevonden worden.
  • u helpen met het nemen van de juiste beslissing. Wel of niet data recovery laten uitvoeren? Prijsindicatie, andere opties, etc. als data recovery service nodig is u hierin adviseren en u helpen met het proces. Opsturen van uw datadrager naar het laboratorium, contact houden met de technici van Stellar, overleg voeren indien nodig, beoordelen van de recovery, etc.
  • u na de recovery helpen met het terugzetten van uw data en met het eventueel herinstalleren van uw apparatuur. De teruggehaalde data staat op een nieuwe datadrager. De data wilt u teruggeplaatst hebben in uw oude apparatuur of in bij de partner nieuw aangeschafte apparatuur.
  • u goed adviseren op het gebied van een back-up plan. een goed back-up plan voorkomt het verlies van data in de toekomst. Er zijn vele mogelijkheden. Een Stellar partner kan u daarin goed adviseren.

Wij als uw partner zullen nooit uw harde schijf open maken, het fabriekszegel verbreken of andere handelingen verrichten die schade aan uw datadrager of verder dataverlies kunnen veroorzaken.


STELLAR BIJ RTL4 NIEUWS

Stellar® Data Recovery en Bitcoins waren in het half acht journaal van RTL4. Maar wat hebben Bitcoins en Data Recovery eigenlijk met elkaar te maken? De waarde van de Bitcoin is in 2017 explosief gestegen. De Bitcoin-Euro koers is eind 2017 bijna naar de €20.000 gegaan. De koersgrafiek hieronder ziet er spectaculair uit. Wat een enorm geluk voor al diegenen die ooit Bitcoins hebben gekocht en die nu nog ergens op hun computer hebben staan! Maar wat een pech als je je ‘geheime sleutel’ kwijt bent of je je ‘wallet’ niet meer kunt vinden. We gaan hier wat dieper op in en aan het eind van het artikel geven we nog enkele tips om Bitcoins veilig te bewaren.
Terug naar de inhoud